Herstelzomerweek 2023

Deze zomer organiseert het Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek in samenwerking met Respijtvoorziening Retrovo de Herstelzomerweek 2023 op de Mauritzhof in Bussum.

Wij nodigen je van harte uit op 17 juli om 11:00 voor de officiële opening en het introductieprogramma van de Herstelzomerweek bij de Respijtvoorziening Retrovo. Wij zullen dan het programma voor deze bijzondere week bekend maken zodat jij zelf kan kiezen wat het best bij jou past om aan deel te nemen. Deze week zal geheel in het teken staan van herstel, peersupport en verbinding.

Je kan in deze week meedoen met de cursus Schrijf je verhaal, diverse workshops, spelletjes, uitstapjes, mee lunchen of gewoon binnenwandelen voor een praatje. Deze activiteiten zijn allemaal laagdrempelig en kosteloos. Je kunt je elke dag in de ochtend vanaf 10:00 bij de inloop op de respijtvoorziening Retrovo hiervoor aanmelden. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een retraite waarin je in 5 dagen intensief aan de slag gaat met de WRAP- training. In deze week ga je samen met een groep peers je gereedschapskoffer voor een goed gevoel vullen. Als je deze uitdaging aan wilt gaan, verblijf je van Maandag tot en met Zaterdag bij de Respijtvoorziening Retrovo. De training is kosteloos. Voor het verblijf betaal je 4 euro per dag. Alle maaltijden zitten hierbij inbegrepen. Voor deze retraite geld een maximum van 8 personen.

 

Het aanmelden voor de retraite kan via onderstaand aanmeldformulier. Ook kun je hier eventuele vragen stellen. Een onderdeel van de aanmeldprocedure is dat wij een welkomgesprek inplannen om kennis met elkaar te maken. Zo kunnen we samen kijken of de retraite passend is voor jou.

De Herstelzomerweek zal worden afgesloten met een spetterende barbecue verzorgd door de Gebakken Peren. 

Aanmeldformulier

Respijtvoorziening Retrovo

Hooftlaan 26-30

1401 EE Bussum

Telefoon: 035-6957010

Mobiel: 06-57739804
E-mail: info@retrovo.nl