“Wat een top initiatief”
“Willen jullie dit nog een keer organiseren?”
“Wat fijn een leuk om op deze manier te kunnen netwerken”.
“Veel inspiratie en ideeën op gedaan.”

Dit zijn een aantal geciteerde uitspraken/ complimenten die wij afgelopen Donderdag hebben mogen ontvangen tijdens de dagbestedingsmarkt die Mandy Bakker en Marlissa Baarda hebben georganiseerd in samenwerking met diversen dagbestedingsprojecten.

Omdat de stap naar dagbesteding voor mensen heel spannend kan zijn wilde wij de drempel verlagen door de dagbestedingen naar ons te halen. We wilden er voor zorgen dat mensen (cliënten van GGz Centraal Rembrandthof, Mauritzhof en de gasten van Retrovo op een laagdrempelige manier zich kunnen oriënteren op wat er allemaal in de omgeving van Regio Gooi en Vechtstreek is qua dagbesteding.

Er is veel informatie uitgewisseld en wellicht zijn hieruit een aantal matches ontstaan. Wij hebben veel enthousiasme gehoord en positieve geluiden. Fijn dat we zo de verbinding met elkaar hebben kunnen opzoeken.

Wij willen iedereen bedanken die deze middag tot een succes heeft gemaakt!

GGz Centraal Versa Welzijn Leon De Meubelwerf Arbeid Training Centrum Meewerken in Eemland eo Repair Factory MEE UtrechtGooi & Vecht Gebakken Peren Kwekerij Kostelijk HerstelnetwerkGenV Tuinderij Land en Boschzigt.